23948sdkhjf

Automatik 2010: Stor fremgang for Festo i 2010

2010 har hidtil været en stor optur for Festo. Også på Automatik 2010 har virksomheden fået en god start.
Electronic Supply kiggede forbi Festo’s stand tirsdag eftermiddag, og produktchef for pneumatik Gert Walldorf var da også i strålende humør.

- Starten på messen har været god. Der har været rimeligt med besøgende, dog ikke overvældende. Til gengæld har der været nogle gode besøgende imellem, forklarer han.

Ny luftcylinder
I år har virksomheden lidt nyt med i godteposen til de danske kunder:

- Vi har nogle spændende nyheder med inden for pneumatik. Blandt andet en luftcylinder med selvjusterende bremse, som vi viser for første gang på messe i Danmark. Den sparer tid for brugeren, der ikke skal justere endebremse, hver gang han skifter cylinder. Derudover giver den også en langt mindre fejlrisiko, og der ikke er behov for en montør til skiftet, siger Gert Walldorf.

- Men vi har også valgt at sætte fokus på alle vores elektriske akser. Dem har vi valgt at tage med for at vise, at det er et produktprogram, vi også magter. De er kommet med i vores produktprogram i løbet af de sidste fem år, og det slår vi hårdt på som et supplement til vores pneumatik, fortsætter han.

Optimisme blandt kunderne
Det gode humør har dog også andre årsager, for Festo har fået en fremragende start på 2010 med kraftigt stigende efterspørgsel og stigende optimisme blandt virksomhedens kunder.

- Langt de fleste virker som om, det går fremad. For vores eget vedkommende er der sket en utrolig ændring, der startede allerede i januar. Markedet er kommet igen så hurtigt, at vi på flere områder faktisk har svært ved at følge med efterspørgslen. Vi er tæt på 2008-niveau, forklarer Gert Walldorf.

Han tør dog endnu ikke erklære finanskrisen helt død, men krydser fingre for, at den høje efterspørgsel varer ved.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093