23948sdkhjf

Nokia henter ny topchef hos Microsoft

Stephen Elop overtager posten som president og CEO efter Olli-Pekka Kallasvuo.
Skiftet sker med virkning fra 21. september 2010. Stephen Elop kommer fra en stilling som leder af Microsoft’s Business Division. Tidligere har han haft ledende stillinger i Juniper Networks, Adobe Systems og Macromedia.

- Tiden er rigtig til at accelerere virksomhedens fornyelse; at bringe nye topledere ind med forskellige kvalifikationer og styrker for at drive virksomhedens succes. Nokias bestyrelse tror, at Stephen har den rigtige industri-erfaring og lederevner til at realisere det fulde potentiale i Nokia, siger Nokias bestyrelsesformand Jorma Ollila.

Takker af efter 30 år
- Jeg er utroligt spændt på at blive en del af et hold, der er dedikeret til at forstærke Nokias position som mobilindustriens ubestridte leder, med et ubøjeligt fokus på kundernes behov og forventninger. Nokia har en unik global position såvel som et godt brand, på hvilket vi kan bygge videre, siger Stephen Elop.

Samtidig forlader Olli-Pekka Kallasvuo både CEO-posten og posten som bestyrelsesformand. Han vil dog fortsat være bestyrelsesformand for Nokia Siemens Networks.

- En samlet bestyrelse takker Olli-Pekka for hans 30 år hos Nokia, hvor han har været dybt involveret i udviklingen af virksomheden og dens drift. Hans dedikation og bidrag gennem disse år har været exceptionelle, siger Jorma Ollila.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078