23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Athena IT-Group A/S
Bestyrelsen har pr. 1. oktober ansat Poul Sindberg som CFO og nyt medlem af direktionen.

Poul Sindberg er 41 år og kommer fra en stilling som økonomidirektør i Sodexo A/S. Han skal, sammen med selskabets CEO, Peter Kroul, fremover udgøre selskabets direktion.

Ericsson Danmark A/S
John Mikael Bäckström er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som formand for bestyrelsen er Maria Elisabeth Ivarsdotter Radtke.

Geze Scandinavia AB
Morten Nielsen, 41, er udnævnt til direktør for Geze Scandinavia AB, hvor han får ansvaret for 25 ansatte i de nordiske lande. Morten Nielsen har hidtil været country manager for Geze Danmark.

Geze udvikler og producerer systemer inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknik.

Hymite A/S
Hans Henrik Lund er fratrådt som bestyrelsesformand for Hymite A/S til fordel for Johan Anders Siberg. Johan Anders Siberg er samtidig fratrådt som næstformand.

Hymite fremstiller hermetiske µ-housings til optoelektroniske og MEMS komponenter.

NKT Cables
NKT Cables har udnævnt Michael Madsen, 38 år, til salgsdirektør for forretningsområderne Grossister & OEM i Danmark, Sverige og Norge, hvor han i denne funktion skal styrke NKT Cables’ position i den nordiske region.

Procom A/S
Otto Vinther Christensen er udtrådt af bestyrelsen, mens Peter Thorsen, administrerende direktør i DS 2 ApS, er indtrådt og samtidig udnævnt som ny formand.

Procom er leverandør af antenner, filtre og combiner-systemer til trådløs tovejs radiokommunikation til professionelle brugere.

Roxtec ApS
Jesper Quaade er netop startet hos Roxtec ApS, der er et selskab i den svenske industrikoncern Roxtec International AB. Her får han ansvar for OEM/Vedvarende energi.

Roxtec-gruppen udvikler, producerer og markedsfører totalløsninger indenfor kabel- og rørgennemføringer.

Schneider Electric Danmark
Joe Andersen, 40 år, er udnævnt til energy business vice president i Schneider Electric Danmark, der er specialist i energioptimering og er samtidig trådt ind i den danske topledelse.

Han har dermed ansvaret for salg af et komplet program af mellemspændings-produkter, forsyningsdelen af virksomhedens smarte grid-elementer samt udvikling af kundetilpassede løsninger og projektsalg inden for forretningsenheden Energy.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078