23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bang & Olufsen a/s
Brian Petersen er indtrådt i bestyrelsen, hvor han samtidig udnævnes som ny formand. Samtidig er Niels Bjørn Christiansen (administrerende direktør i Danfoss A/S) tiltrådt som næstformand. Han afløser Rolf Eriksen, som dog forbliver i bestyrelsen.

Endelig er Jørgen Worning udtrådt af bestyrelsen.

Hewlett-Packard
Lars Mørch, 39 år, er udnævnt til europæisk partnerchef i HP med ansvar for at øge virksomhedens softwaresalg til virksomheder i Europa. Desuden får han indirekte ansvaret for HP’s europæiske Inside Sales team.

Lars Mørch kommer fra softwarevirksomheden SAP Danmark, og har mere end 11 års salgserfaring inden for it-branchen.

Samtidig er David Scott udnævnt til senior vice president og general manager for HP StorageWorks. Han kommer fra posten som direktør for 3PAR, der for nylig blev overtaget af HP.

Terma
Jørn Henrik Levy Rasmussen er udnævnt til corporate vice president i customers & markets hos Terma, hvor han skal stå i spidsen for en ny international struktur i virksomheden. Jørn Henrik Levy Rasmussen har været i Terma siden 2007.

Udbudsrådet
Jørgen Lindegaard er udnævnt som ny formand for Udbudsrådet. Han får dermed en central rolle i arbejdet for at fremme konkurrencen om offentlige opgaver og sikre bedre og mere effektive metoder til at løse opgaverne.

Varta Consumer Batteries A/S
Hans-Peter Kübler er udtrådt af bestyrelsen, hvor han afløses af Matthias Schiller.

YIT A/S
Allan Hansen, 47 år, er ansat som afdelingschefchef og skal være med til at imødekomme stor efterspørgsel inden for energitjenester og bygningsautomation. Han kommer fra et job som projektchef hos Tre-For.

YIT leverer integrerede tekniske løsninger og serviceydelser indenfor el, vvs og ventilation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11