23948sdkhjf

Ny direktør hos Servodan

Sønderborg-virksomheden Servodan A/S får den 1. november 2010 en ny direktør, når Henning Schmidt-Petersen overdrager roret til Leif Petersen.
Dermed er kontinuiteten sikret i den over 50 år gamle virksomhed, der i 2008 blev overtaget af belgiske Niko Group.

– Mandag den 1. november 2010 er en vemodig, men også en festlig dag. For denne dag er jeg efter 35 fantastiske år hos Servodan gået på pension. Men dagen er også festlig, fordi min bror, Leif Petersen, fra denne dag har overtaget direktørstolen. Og dermed er jeg sikker på, at vores fars – og også vores eget – livsværk er i rigtig gode hænder, og jeg med ro i sindet kan trække mig tilbage, fortæller administrerende direktør i Servodan.

Den lagte kurs følges
– Jeg har arbejdet over 27 år for Servodan – den virksomhed, som vores far etablerede tilbage i 1958. De seneste fire år som head of business development. Jeg har således kørt tæt parløb med Henning og den øvrige ledelse gennem adskillige år for at sikre den vækst og fremgang, som Servodan har været igennem, siger Leif Petersen..

- Så med mig i direktørstolen vil man opleve, at Servodan fortsætter den kurs, som vi har fulgt gennem en årrække. Nemlig at sætte fokus på innovative og energieffektive produkter og løsninger, som giver optimal lyskomfort for brugerne og samtidig reducerer el-forbruget til belysning markant. Og ikke mindst at levere et helt unikt serviceniveau, som gør os til en foretrukken partner i ind- og udland, når det gælder intelligent lysstyring og el-automatik, fortsætter han.

- Jeg glæder mig derfor rigtig meget til den nye udfordring og til arbejdet med at bringe Servodan endnu længere frem i førerfeltet indenfor intelligent lysstyring, slutter Leif Petersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085