23948sdkhjf

Nyt om navne: 25 nye medarbejdere hos Dansk IngeniørService

Siden juni har den østjyske ingeniør- og udviklingsvirksomhed oprustet med kompetencer inden for flere ingeniørdiscipliner.

David Balogh er blevet ansat hos DIS Esbjerg som project engineer. Han har en B.Eng i Mechanical Engineering fra VIA University College og har tidligere arbejdet hos Fenris Motorcycles.

Torben Skou Beck er blevet ansat hos DIS Esbjerg som senior project manager. Han har en M.Sc. i Mechanical Engineering fra Aalborg Universitet – Esbjerg og har tidligere arbejdet som R&D manager hos Vestfrost Solutions. Derudover har Torben været hos Lego.

Umur Uslu er blevet ansat hos DIS Aarhus som project engineer. Umur har en M.Sc. i Wind Power Systems fra Aalborg Universitet. Nicholas John Kirwan er blevet ansat hos DIS København som project engineer. Han har en M.Sc. i Medialogy fra Aalborg Universitet – København og har tidligere arbejdet som product developer hos Audiowise.

Kristian Lind Black er blevet ansat hos DIS Aarhus som project manager. Han har en M.Sc. i Manufacturing Technology fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet som project manager hos Vestas. Derudover har Kristian været hos Siemens Wind Power og Grundfos.

Steffen Buck-Hansen er blevet ansat hos DIS Aarhus som senior project manager. Han har en M.Sc. i Industrial Design Engineering fra Aalborg Universitet, suppleret med project management og har tidligere arbejdet som development- and project manager hos DS Smith and Reelight. Derudover har Steffen været hos Lego.

Stoyan Chivachev er blevet ansat hos DIS Aarhus som project engineer. Han har en M.Sc. i Energy Engineering – Wind Power Systems fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet som engineer hos Metropoliten JSC. Derudover har Stoyan været hos Tangra.

Morten Basse er blevet ansat hos DIS Aarhus som global business development manager, Wind. Han har stor erfaring inden for international forretningsudvikling, salg og ledelse inden for vindindustrien, og har ligeledes arbejdet med offshore-vind, både med serviceoperatører og industrielt.

Benjamin Juul Abildgaard er blevet ansat hos DIS Aarhus som junior project manager. Benjamin, der er nyuddannet og har været i praktik hos DIS, har en M.Sc. i Technology Based Business Development fra Aarhus Universitet.

Dariusz Dabrowski er blevet ansat hos DIS Aarhus som project engineer. Han har en ph.d. i Mechanical Engineering fra AGH University of Science and Technology i Krakow – Polen og har tidligere arbejdet som researcher hos Technical University of Denmark, DTU Risø. 

Jesper Askov Møller Petersen er blevet ansat hos DIS Aarhus som chief business consultant. Han har flere års erfaring inden for ledelse og forretningsrådgivning.

Iver Ørksted Eriksen er blevet ansat hos DIS Aarhus som project manager. Han har en M.Sc. i Manufacturing Technology fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet som engineering manager hos LSS Etikettering. Derudover har Iver været hos Varo Specialmaskiner.

Mads Skovgaard er blevet ansat hos DIS Aarhus som project engineer. Han er nyuddannet og har en bachelor i Technology Management and Marine Engineering.

Bjarne Ellegaard er blevet ansat hos DIS Aarhus som chief project manager. Han har en B.Sc. i Mechanical Engineering og har tidligere arbejdet med drift og projektledelse samt business and management consulting.

Jesper Hede Christensen er blevet ansat hos DIS Aarhus som project engineer. Han er nyuddannet, har en M.Sc. i Control and Automation fra Aalborg Universitet samt en B.Eng. i Electronic Engineering fra Aarhus Universitet.

Philip Krogh-Pedersen er blevet ansat hos DIS Aarhus som project engineer. Han er nyuddannet og har en B.Sc. Electric Engineering fra Aarhus Universitet.

DIS har i samme periode ansat ni praktikanter, som alle er under uddannelse.

Jacob Tietze er blevet ansat som praktikant hos DIS Aarhus.

Jonas Knorborg blevet er ansat som praktikant hos DIS Aarhus.

Nanna Friis-Nielsen er blevet ansat som praktikant hos DIS Aarhus.

Simon Grønkjær Østergaard er blevet ansat som praktikant hos DIS Aarhus.

Kasper Krogh er blevet ansat som praktikant hos DIS Aarhus.

Magnus Nygaard Christensen er blevet ansat som praktikant hos DIS Aarhus.

Kenneth Schultz er blevet ansat som praktikant hos DIS Aarhus.

Rana Bazzi er blevet ansat som praktikant hos DIS Aarhus.

Christian Ahl Jæger er blevet ansat som praktikant hos DIS København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078