23948sdkhjf

Skuffende regnskab fra Partnertech

EMS-producenten fik heller ikke i tredje kvartal sorte tal på bundlinjen.
I tredje kvartal omsatte Partnertech for 482,1 mio. svenske kr. (390,8 mio. kr.), og dermed var der tale om en beskeden fremgang på 3,8 mio. svenske kr. (3,1 mio. kr.) sammenlignet med 2009.

Fremgangen skyldes især øget salg inden for Medicinsk Teknik og Instrumenter samt Miljøteknik. Til gengæld er omsætningen inden for Forsvar & Marine faldet kraftigt.

Mangel på komponenter
Resultatet efter skat blev et underskud på 9,5 mio. svenske kr. (-7,7 mio. kr.) mod et minus på 3,6 mio. svenske kr. (-2,9 mio. kr.) i tredje kvartal 2009.

- En af udfordringerne i kvartalet har været manglen på strategiske elektronikkomponenter, som indebærer lange gennemløbstider for materialer. Denne situation har ført til en lagerforøgelse, hvilket har påvirket cash flowet negativt. Vi ser dog en vis forbedring af situationen i oktober, siger koncernchef Leif Thorwaldsson.

- Resultatet for perioden viser, at vi fortsat har en del at gøre for at vise vedvarende lønsomhed og vækst, men jeg er trods det positiv for fremtiden og Partnertechs udvikling, siger Leif Thorwaldsson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094