23948sdkhjf

Nordjysk ingeniørvirksomhed lander aftale med Forsvaret

Den aalborgensiske ingeniørvirksomhed Idoc har underskrevet en rammeaftale med Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Idoc har indgået rammeaftalen, som drejer sig om konsulentydelser inden for ingeniørarbejde og teknisk support. Aftalen har en værdi på et tocifret millionbeløb, der vil blive fordelt på de næste fire år. Det betyder en forstsat udvidelse af Idocs ekspertise og ydelser i fremtiden, skriver den nordjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

- En rammeaftale med FMI er ikke bare en forretningsaftale, det er også et udtryk for tillid.

- Derfor er vi hos Idoc meget stolte og glade for at kunne fortsætte vores samarbejde med det danske forsvar, udtaler Rasmus Hjorth, chef for militær-afdelingen hos Idoc.

Idoc blev grundlagt i 2010 af Rasmus Hjorth og Jan Højer Pedersen, og har siden udvidet fra de to grundlæggere til 55 medarbejdere. Idoc har siden begyndelsen leveret en lang række ingeniørydelser til både produktionsvirksomheder og forsvarsindustrien.

- Idoc og vores medarbejdere trækker på erfaringer og viden fra både forsvarsindustrien og produktionsvirksomheder. Det er selvfølelig en fordel for os og vores samarbejdspartnere, og det sikrer de bedst mulige løsninger, fortæller Rasmus Hjorth.

Oberst Christian B. Ishøj siger om aftalen:

- Jeg er glad for, at denne aftale er kommet hurtigt på plads. Det at Idoc vinder udbuddet, i hård konkurrence, sikrer kontinuitet og fremdrift for de mange projekter, der ligger i KALA og de andre divisioner i FMI. 

Læs mere om: Idoc
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094