23948sdkhjf

Atek bliver landets største leverandør af nødstrømsanlæg

Med købet af SES (Scandinavian Engineering Systems A/S), der sælger og producerer nødstrømsanlæg, styrker Atek Teknik A/S sin position yderligere.
SES og Atek Teknik har i en årrække udgjort markedets største spillere inden for nødstrømsanlæg til dansk erhvervsliv og offentlige forvaltninger.

Den 1. november 2010 overtager Atek aktiviteterne i SES. Det drejer sig om skræddersyede generatoranlæg og styretavler til særligt krævende installationer, licitationer til hospitaler, it, marine, kraftværker, luffart, tele og medicinal.

Ind på det maritime marked
Købet betyder, at Atek fremover kan tilbyde sine kunder en bredere vifte af serviceydelser, og virksomheden kommer samtidig ind på det maritime marked, som kræver specielle kompetencer og godkendelser.

- Opkøbet af aktiviteterne i SES er et naturlig led i Ateks vækststrategi. Vi har indtil nu primært vokset organisk, men for at sikre en bredere tilgang til markedet og kunne tilbyde en dybere vifte af nicheprodukter, er vi rigtig glade for, at denne kompetence og volumen nu bliver en del af Atek, udtaler administrerende direktør Peter Aaby i Atek Teknik.

Direktør og medejer i SES Carsten Hagerup fortæller, at salget er sket som følge af en strategisk beslutning, da de stod over for et generationsskifte i virksomheden. De tre hidtidige ejere fra SES fortsætter i Atek i ledende og sælgende stillinger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062