23948sdkhjf

Delfi får ny ejer i Danmark

Sønderborg-virksomhed overtager Delfi Electronics, Delfi Solutions og Protec Electronics

Delfis danske aktiviteter får ny ejer. De to hovedaktionærer i Delfi Tech Manufacturing Ltd., det Hong kong-baserede moderselskab bag Delfi Electronics, Delfi Solutions og Protec Electronics, har besluttet at dele koncernens forretningsaktiviteter mellem sig.

Hans Damm Research, moderselskab i Damm Gruppen og ejer af Hans Johansen Damm, overtager de tre danske selskaber, Delfi Electronics, Delfi Solutions og Protec Electronics. Alle tre selskabet har i dag base i Sønderborg.

Finn Hartmann Christiansen fortsætter som eneaktionær i Delfi Tech Manufacturing Ltd. I Hong Kong og Delfi Tech Deutschland GmbH.

Ny ledelse i de danske selskaber
I forbindelse med opsplitningen får de tre danske selskaber ny ledelse.

Den nye direktion består af fabrikschef Thomas Nis Lorenzen og økonomichef Christoffer Kirkegaard. Gynther Kohls bliver ny bestyrelsesformand.

- Vi er rigtig glade for at det er lykkedes at få denne aftale på plads, således vi kan arbejde aktivt videre med de danske selskabers fremadrettede udvikling og fortsætte den positive trend. Selskaberne har mange dygtige medarbejdere og har gennem de seneste år opbygget en stor viden indenfor udvikling, design og produktion af elektronikprodukter i tæt samarbejde med deres kunder. I et stærkt konkurrencepræget marked er det vores målsætning, at forsætte denne udvikling, forbedre indtjeningsevnen samt styrke vores position i Danmark og på de nære eksportmarkeder, udtaler bestyrelsesformand Gynther Kohls.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219