23948sdkhjf

Ny ballade om dansk beredskabsnet

Elektronikvirksomheden Finn Frogne A/S har klaget over fremgangen i statens udbud af radionettet SINE.
Oprindeligt vandt et konsortium med Terma i spidsen den 300-500 mio. kr. dyre ordre. Siden har Terma ikke været i stand til at løse opgaven tilfredsstillende, og i stedet er Lystrup-virksomheden, efter forhandlinger, blevet tildelt en mindre del af ordren på 85 mio. kr. Det skriver Børsen.

Den fremgangmåde er imidlertid ikke i orden, mener man hos Finn Frogne A/S. Hvis ordren i sin tid var blevet splittet op i mindre dele, kunne elektronikvirksomheden nemlig selv have budt på den del, som Terma nu skal løse.

Ser på sagen igen
Derfor har Finn Frogne A/S valgt at klage til Klagenævnet for Udbud, som nu skal se, om SINE-sekretariatet, der er ansvarlig for udrulningen af det skandaleombruste netværk, har handlet imod udbudsreglerne. På sekretariatet har man af samme grund udskudt den endelige aftale med Terma.

- Vi ønsker naturligvis ikke at bryde nogen regler. Derfor vil vi påny drøfte sagen med kammeradvokaten og derefter tage stilling til, hvad der videre skal ske, skriver sekretariatschef Peter Carpentier i en udtalelse.

Det er ikke lykkedes Børsen at få en kommentar fra ledelsen hos Terma.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082