23948sdkhjf

TDC har valgt 4G-leverandør

Udrulningen af TDC’s 4G-netværk er nu så godt i gang, at TDC har valgt at fortsætte og udbygge samarbejdet med Ericsson som 4G-leverandør.
TDC er netop nu ved rulle 4G-nettet ud i seks af landets største byer. Det betyder, at en tredjedel af alle danskere er dækket af TDC’s 4G-net allerede fra dag ét.

- TDC’s højeste prioritet er driftsikre kvalitetsoplevelser for alle kunder i TDC’s net. For at sikre vores førende position på markedet har vi i TDC valgt at forlænge og udvide vores strategiske samarbejde med Ericsson til også at omfatte 4G-nettet, fortæller koncern-teknologichef i TDC, Jess Ibsen.

Overvejede konkurrent
Da TDC allerede i foråret som de første i Danmark begyndte at testkøre 4G-nettet skete det i tæt samarbejde med Ericsson. Alligevel er TDC’s valg af Ericsson sket efter et meget tæt opløb med kinesiske Huawei.

TDC lægger ikke skjul på, at det tætte opløb har sikret en både økonomisk og teknologisk rigtig stærk aftale, der sikrer et driftsikkert samspil mellem det kommende 4G-net og TDC’s eksisterende 2G- og 3G-netværk.

- 4G skal spille sammen med vores eksisterende 2G og 3G-netværk, hvis TDC fortsat skal tilbyde Danmarks mest stabile og driftsikre netværk. Og her har Ericsson en klar fordel med den kontrakt, vi indgik tilbage i 2008. Vi har allerede prøvet forløbet en gang sammen med Ericsson, fortæller Jess Ibsen med henvisning til, at det i forvejen er Ericsson, der står for driften og serviceringen af TDC’s 2G- og 3G-netværk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094