23948sdkhjf

Libratone i samarbejde med endnu en gigant

Den danske producent hæfter sig på Googles nye smartphone og computer

Google løftede i nat dansk tid sløret for firmaets nye Pixel 2-serie af smartphones. Det er godt nyt for danske Libratone.

Højttalerproducenten er specielt udvalgt til at levere høretelefoner, der udelukkende passer til Googles nye enheder. Der er tale om Google-certificerede Q Adapt in-ear USB-C og trådløse On-Ear høretelefoner designet specielt til Googles nye enheder. Det oplyser Libratone i en pressemeddelelse.

- Vi er stolte af at blive valgt af et af verdens største brands til Googles ’made for’-program,­­ siger Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing hos Libratone, og fortsætter:

- Vi gik ind på markedet for høretelefoner sidste år med vores prisvindende Q Adapt In-Ear og On-Ear-serier, der kombinerer Libratones smukke, danske design med banebrydende støjreduktionsteknologi.

Produkterne Google præsenterede onsdag er Google Pixel 2 og Pixel 2 XL samt laptop’en Pixelbook. 

Libratones nye høretelefon-serie bærer Googles ’made for’-mærke, der indikerer, at modellerne er designet af Libratone til brug med Google Pixel 2, og at de er certificeret til at honorere Googles standarder for kompatibilitet.

Google er ikke den eneste gigant, Libratone hæfter sin produkter på. Da Appel i sommers præsenterede sin Airplay 2 med trådløs styring af multiroomhøjttalere stod det klart, at Libratone indtog en gunstig position, idet firmaet som et at få har udviklet deres eget multiroom-system.

Læs mere: Libratone: Nu kan 500 millioner Apple-brugere styre vores højttalere

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094