23948sdkhjf

Ny direktør i Insero

Ny mand i spidsen for Insero Softwares kommer fra en stilling ved Saab Danmark

Peter Bøgh Sørensen er ny administrerende direktør for Insero Software.

I jobbet får han ansvaret for vækst og udvikling i firmaet, som leverer intelligente softwareløsninger til lufthavne og leverandører af luftfartstjenester verden over. Produktporteføljen dækker kundebehov inden for Air Traffic Control og Air Traffic Management.

- Sikkerhed, pålidelighed og kvalitet er nøgleord i kontrol af flytrafik. Her tror jeg på, vi i samarbejde med vores kunder kan gøre en endnu større forskel i fremtiden. Vi skal udbrede vores løsninger til nye markeder, så flere får glæde af dem, siger Peter Bøgh Sørensen.

Strategi sigter mod flrer internationale aktiviteter
Peter Bøgh Sørensen kommer fra en stilling som General Manager ved Saab Danmark, hvor han gennem mere end 10 år har haft ansvaret for virksomhedens forretningsudvikling inden for salg og produktion. Han er uddannet ingeniør og har suppleret uddannelsen med en EBA og en CBA.

Ansættelsen af en ny administrerende direktør er et led i den overordnede vækststrategi for Insero Software, som indbefatter flere internationale aktiviteter, produktudvikling og øget kapacitet.

Tidligere direktør i Insero Software, Anders Midtgaard fortsætter i virksomheden som direktør for forretningsudvikling.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079