23948sdkhjf

Endnu et dansk firma i Googles inderkreds

Danske Aiaiai, der er kendt for sine hovedtelefoner, er kommet i eksklusivt selskab og helt tæt på tech-giganten Googles produktudvikling inden for smartphones, laptops og VR

Aiaiai er kendt for sine hovedtelefoner. Nu har firmaet også blevet ny betroet samarbejdspartner for Googles. Det danske audio designfirma får dermed mulighed for at sikre, at virksomhedens produkter er tilpasset Googles hardware produktlanceringer.

Ifølge Aiaiais administrerende direktør, Frederik Jørgensen, er det en kæmpe anerkendelse af virksomhedens designfilosofi, der gør det muligt for forbrugerne at følge den teknologiske udvikling uden at udskifte hele produktet, hver gang de store teknologigiganter kommer med nye produktlanceringer.

- Det er ikke hver dag, at vi bliver præsenteret som betroet samarbejdspartner hos en global spiller – slet ikke i Googles størrelse. Det er stort for os. Men potentialet er også stort. Vores grundlæggende designidé om modulære headsets får virkelig luft under vingerne nu, fordi de store tech-huse hele tiden kommer med nyt. Og forbrugerne vil ikke finde sig i, at de skal udskifte hele produktet hver gang, siger Frederik Jørgensen, og fortsætter:

- Vores åbne og modulære tilgang til hardware-udvikling er langtidsholdbar og godt for miljøet, og det er blandt andet det, som Google slår på i valget af os i deres nye eksklusive partnergruppe. 

Helt konkret har Aiaiai udviklet to nye kabler og en bluetooth-bøjle til deres headsets, som gør det let at få en perfekt lydoplevelse med Googles to nye smartphones Pixel 2 og Pixel 2 XL. 

Tidligere på måneden kunne et andet dansk lydfirma, højttalerproducenten Libratone, fortælle, at man var specielt udvalgt til at levere høretelefoner, der udelukkende passer til Googles nye enheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109