23948sdkhjf

Nu vil GN have sine milliarder

GN Store Nord har via det delvist ejede selskab DPTG igangsat tvangsfuldbyrdelse af det beløb, man blev tilkendt i en voldgiftssag mod Telekomunikacja Polska.
DPTG har nu igangsat en tvangsfuldbyrdelse i Polen med henblik på at inddrive de 2,9 mia. kr., som DPTG i begyndelsen af september blev tildelt i en voldgiftssag. Det oplyser koncernen i en fondsbørsmeddelelse.

På trods af, at kendelsen er endelig og juridisk bindende, har Telekomunikacja Polska nemlig ikke indbetalt det skyldige beløb inden for den fastsatte frist på 14 dage. Tvangsfuldbyrdelsen vil blive behandlet af den regionale domstol i Warszawa.

- Det er en overtrædelse, både af aftalen mellem de to parter og af voldgiftsrettens afgørelse, at TPSA ikke efterlever voldgiftsrettens afgørelse fra den 3. september. Ved at undlade at betale i overensstemmelse med voldgiftsrettens afgørelse påfører TPSA sig selv og sine aktionærer yderligere omkostninger, nærmere betegnet omkring en halv million danske kroner om dagen i renter, skriver GN Store Nord.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204