23948sdkhjf

Brødrene bag Danchell hædres

Udvikling fra traditionelle virksomhed til en succesfuld automatiseret nichevirksomhed premieres

Ejerlederne bag EMS-virksomheden Paul E. Danchell i Jyderup vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2017 i region Sjælland.

- Temaprisen går til David og Stefan Danchell, da de har formået at forvandle en traditionel virksomhed med manuelle processer til en højt automatiseret nichevirksomhed. Med et stærkt fokus på de rette talenter har de med stor succes tilpasset virksomheden til den teknologiske udvikling, siger Lars Vagner Hansen, director i PwC. 

I år overrækkes for anden gang en Temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2017. Prisen uddeles i år til den virksomhed, som har udvist et stærkt fokus på sammenspillet mellem talent og teknologi,

- Paul E. Danchell er et fantastisk eksempel på en virksomhed, som har skabt succes ved at ansætte en direktør. Det har været med til, at de to ejerledere har kunnet koncentrere sig om udvikling, produktion og kvalitetssikring for at sikre virksomhedens teknologiske fordel, som er med til at gøre dem konkurrencedygtige i branchen og skabe unikke muligheder, siger regionsdirektør i Nykredit Mikael Storm Andersen.

Prisen blev uddelt af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved en velbesøgt kåring på Comwell Sorø. Temaprisen er baseret på PwC’s CXO SMV Survey 2017.

Fakta om Årets Ejerleder 2017 og Årets Temapris 2017
PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 14. gang. Årets tema er samspillet mellem talent og teknologi.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 9. november 2017 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup. 

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078