23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Flux A/S
Jacob Philipsen, 37 år, er tiltrådt som administrerende direktør. Han har de sidste syv år været administrerende direktør for Pulse MEMS (tidligere Sonion MEMS) – leverandør af avancerede mikrofoner til blandt andet mobilindustrien.

Flux A/S er specialist inden for magnetics-løsninger til den professionelle elektronik- og rumfartsindustri.

HP
Lasse Møller Sørensen er udnævnt som ny direktør for HP’s pc-division i Danmark og indtræder samtidig i ledelsen for Hewlett-Packard i Danmark.

Ud over den nye funktion, hvor Lasse Møller Sørensen skal tegne HP’s danske pc-afdeling udadtil, fortsætter han i sit nuværende job som chef for HP’s pc-salg til det offentlige og store kunder i Danmark.

IBM Danmark ApS
Lars Mikkelgaard-Jensen er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Samtidig er Claus Gylling indtrådt som medlem, mens Mats Tore Daniel Gardtman er udtrådt.

Motorola Solutions
John-Erik Børresen er udnævnt til senior director for området Tetra Global Product Management, hvor han får ansvaret for udviklingen af strategien for virksomhedens globale porteføljeplanlægning, produktledelse samt prisstrukturerne for Tetras produkter og servicer.

Han refererer til den danske landechef Jens Kristiansen, som er vice president og general manager for Motorolas Tetra division.

Før John-Erik Børresen kom til Motorola, arbejdede han med global product management hos Nokia.

Motorola Solutions er en division i it- og kommunikationsvirksomheden Motorola.

Solar Danmark
Lars W. Sørensen, er udnævnt til direktør for Solar Consulting hos Solar Danmark. Han kommer fra en stilling som salgschef for Netcontrol og Blue Energy hos Solar Danmark.

Solar er en dansk el-, vvs- og ventilationsgrossist med selskaber i blandt andet Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Norge.

YIT A/S
Bo Bendixen er tiltrådt som økonomidirektør. Han har tidligere været ansat i YIT A/S som controller og senere økonomichef – og kommer senest fra en stilling som økonomidirektør hos Amcor Flexibles A/S.

YIT leverer integrerede tekniske løsninger og serviceydelser indenfor el, vvs og ventilation.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11