23948sdkhjf

Udstiller vil se hvor elektronikbranchen bevæger sig hen

Nye platforme og intelligent IoT-teknologi er blot nogle af de ting, der venter de besøgende, når elektronikmessen EOT - Electronics of Tomorrow åbner for første gang tirsdag den 31. oktober.

87 udstillere og 37 speakere står klar.

Stor værdi for udstillere
Martin Larsen, head of business development i Delfi Electronics, ser frem til mulighederne for at udvide netværk og tilegnelse sig vide:

- Vi synes først og fremmest, at det er nogle rigtig spændende rammer. Hele værdikæden er repræsenteret, og der bliver sat fokus på mange interessante emner. Jeg ser personligt frem til at lære vores leverandører bedre at kende.

Han fremhæver især det store fokus på, hvilken retning elektronikbranchen bevæger sig i, samt kombinationen af erfaring og nye idéer: 

- Derudover er der stor værdi for os i, at Innovation Lab og de mange startups kommer. Der får vi muligheden for at møde fremtiden og dem, der skal være en del af den, siger Martin Larsen. 

87 udstillere og 37 speakere står er klar, mår EOT - Electronics of Tomorrow løber af stablen i MCH Messecenter Herning tirsdag 31. oktober til torsdag 2. november.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064