23948sdkhjf

Electrolux er en af Danmarks bedste arbejdspladser

Den Fredericia-baserede virksomhed, Electrolux Home Products Denmark A/S, er netop kåret til Danmarks 16. bedste arbejdsplads.
Bag kåringen står ”Great Place to Work Institute Danmark”, og det er især parametrene respekt og fællesskab, der bringer Electrolux ind på den flotte placering. Det er 10. gang, at ”Great Place to Work Institue” kårer Danmarks 50 bedste arbejdspladser.

Det er første gang, at Electrolux deltager i Great Place to Work-målingen, og placeringen som nr. 16 glæder administrerende direktør, Erik Møller:

- Jeg er utrolig glad og stolt over, at Electrolux er blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Det er vigtigt for os som virksomhed, at medarbejderne trives, og vi gør en stor indsats både fagligt og socialt for, at alle føler sig værdsatte og udvikler sig både som menneske og medarbejder. Det er centralt for mig, at de gode intentioner forplanter sig til medarbejderne, som er glade og stolte over at være ansat i Electrolux. At vores virksomhedskultur også bliver bemærket ”uden for huset” i form af kåringen som en af Danmarks bedste arbejdspladser er et klap på skulderen til os alle sammen.

Madpakker og InnovationCamp
Electrolux scorer især højt på parametrene respekt og fællesskab. Det kommer blandt andet til udtryk gennem en række initiativer i virksomheden og i nærområdet.

Sammenholdet i Electrolux styrkes blandt andet gennem kulinariske temaaftener, hvor medarbejderne sammen med virksomhedens kok laver alskens lækkerier, et madpakkearrangement, hvor medarbejdernes børn lærer at lave sunde og sjove madpakker og andre lignende sociale arrangementer. Det giver både fællesskabsfølelse og førstehåndskendskab til Electrolux-produkterne.

Electrolux er også engageret i uddannelsesområdet i regionen. Virksomheden har fx et tæt samarbejde med IBC (International Business College), som blandt andet er mundet ud i projektsamarbejdet InnoCamp 2010, hvor Electrolux var med i projektgruppen og blandt de virksomheder, der stillede opgaver fra virkelighedens verden til 350 unge fra lokalområdets ungdomsuddannelser og ældste folkeskoleklasser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11