23948sdkhjf

GPV vil gerne have et par startups i folden

EOT: Fremtiden er omdrejningspunkt for den nye elektronikmesse EOT. Således også for GPV

For GPV er tilstedeværelsen på EOT ikke kun et spørgsmål om at være del af fætter-kusine-festen, hvor man bliver set, møder gamle og potentielle kunder, samt holder sig opdateret. Den store EMS-virksomhed bruger også lejligheden til at gøre sig lækker for underskoven af startups, fx de mange robotfirmaer i og omkring Odense.

- Vi ser gerne et par interessante startups i folden, vi kan hjælpe med på rejsen, siger Jørgen Holm, head of group sales hos GPV. 

- Fabrikken i Danmark er en god rugekasse for startups med globale ambitioner, tilføjer han og uddybder, at når de så får flyvehøjde, har GPV ens setup på fabrikkerne i Danmark, Thailand og Mexico, så hele produktionen han flyttes uden større problem. 

Talenter og fremtiden binder også an til talentsatsningen, ”GPV Talent Factory”, som virksomheden også gerne vil promovere på EOT. 

Læs mere: GPV starter talentfabrik

- For vi skal have nyt blod. Det skal man også i branchen, siger Jørgen Holm. 

EMS-virksomheden startede talent-forløbet, som skal udklække fremtidens specialister og ledere, åbnede i efteråret 2016. Hvert år kommer et antal deltagere ind og følger så programmet i to år.

EOT - Electronics of Tomorrow slutter den 2. november i MCH Messecenter Herning. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11