23948sdkhjf

Glæde efter premieren på ny elektronikmesse

Premieren på elektronikbranchens nye messe og mødested EOT - Electronics of Tomorrow blev godt modtaget af branchen og vender tilbage i foråret 2019

Det nye messekoncept EOT - Electronics of Tomorrow sluttede torsdag 2. november efter tre dage med smarte IoT-løsninger, fintfølende sensorer og spændende konferencer i MCH Messecenter Herning.  

Elektronikbranchens nye mødested gav rig mulighed for at skabe nye relationer, styrke netværket og lade sig inspirere af hinanden, og det var en formel, der var med til at tiltrække fagfolk fra alle afkroge af branchen.

I alt 1.497 gæster var forbi EOT de tre messedage. 

Hos udviklingsgruppen bag EOT var der glæde og optimisme efter premieren på arrangementet:

- Vi har hørt flere fra branchen sige, at det har været den bedste udstilling, de nogensinde har været med på, og vi har allerede nu fået tilkendegivelser fra virksomheder, der har udtrykt ønske om at være med næste gang. Så vi er meget glade og tilfredse og glæder os allerede nu til foråret 2019, hvor EOT vender tilbage, sagde formand for PE Professionel Elektronik, Flemming Jensen.

Fremtidens elektronik blev vist
De mange aktiviteter var kendetegnende for EOT, hvor der blev sat fokus på morgendagens elektroniske udfordringer og løsninger gennem både udstilling, konferencer og workshops.

Her var emner som Internet of Things, innovation, iværksætteri og fremtidens teknologier en del af dagsordenen, da kendte navne som blandt andre Google-konsulent og robotbilsudvikler Brad Templeton, international embedded-ekspert Clive "Max" Maxfield samt serie-iværksætter og investor Jesper Buch gav foredrag på EOT.

EOT vender tilbage i 2019

EOT - Electronics of Tomorrow blev arrangeret i et tæt samarbejde mellem brancheorganisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital samt en række førende repræsentanter på udstillersiden og MCH.

EOT vender tilbage i MCH Messecenter Herning i foråret 2019.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093