23948sdkhjf

Håb for Falck Schmidt trods tab af storordre

Rekonstruktion af forsvarsvirksomheden går i den rigtige retning, gentager kurator

Konkursramte Falck Schmidt Defence Systems i Odense kan stadig få nyt liv. Det siger kurator i sagen, advokat Poul Viggo Petersen, nu til fyens.dk. 

- Det går i den rigtige retning, og jeg tror på, at det nok skal lykkes. Vi er ikke så langt fra en løsning, siger han til avisen. 

Hvem der er forhandlinger med, hvordan en fremtidig konstruktion vil se ud i forhold til økonomi, arbejdspladser med mere vil kurator ikke oplyse. 

Storordre uden betydning 
Falck Schmidt Defence Systems gik konkurs i oktober i år. Kort efter mere end antydede direktør Jan Falck Schmidt med et artikel-link på sin facebook-side, at en opgave med slutmontage af det danske forsvars nye pansrede mandskabsvogne, Piranha 5, og specielt leverandøren Mowags handlinger i den forbindelse, var skyld i Odense-firmaets konkurs. Mowag løb fra en aftale, lyder artiklens vurdering.  

Genopstår Falck Schmidt står et klart: Firmaet skal ikke står for montageopgave på de pansrede mandskabsvogne. Hydrema i Støvring har netop overtaget slutmontagen på de 290 nye Piranha 5-køretøjer. 

Ifølge kuratoren har det dog ingen betydning. Den potentielle nye ejer var ikke interesseret i opgaven, lyder forklaringen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094