23948sdkhjf

Linaks bestyrelse skal vokse - formanden stopper

Lene Jensen, Bent Jensens hustru, er ny formand for den sønderjyske aktuator-producents bestyrelse. Flere ændringer under opsejling

Tommy V. Christiansen forlader posten som bestyrelsesformand hos Linaks. Ny på posten er Lene Jensen, hustru til den sønderjyske aktuator-producents ejer og administrerende direktør, Bent Jensens. Det skriver Jyllands-Posten

Planen er ifølge Bent Jensen, at Lene Jensen kun skal sidde i en overgangsperiode på et par år. Ud over en ny formand skal der flere folk til. 

For trods selskabets voldsomme størrelse tæller bestyrelsen kun tre personer: Bent Jensen, Lene Jensen  og Per Egebæk Have. Sidstnævnte kom til tidligere på året, som erstatning for netop Tommy V. Christensen. 

- Vi er i gang med at bygge en lidt mere professionel bestyrelse op. Inden generationsskiftet skal vi forberede min tilbagetrækning om mange, mange, mange år. Ej, hvis jeg falder død om eller noget andet alvorligt, skal børnene ikke stå med ingenting. Det skal være bygget op, og det vil vi lige så stille begynde at gøre, siger Bent Jensen til Jyllands-Posten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094