23948sdkhjf

Kold succes og varme job i Glyngøre

Skov A/S sælger i tusindvis af et nyudviklet ventilationssystem. Det er med til at skabe masser af job hos Glyngøre-firmaet

Bluefan. Det er navnet på Skov A/S nyeste salgssucces, et ventilationssystem der holder stalde og dyr køling. I særdeles varme lande som Australien, Saudi Arabien, Filippinerne og Thailand. Det skriver TV Midtvest. 

- Vores største kunde i Saudi-Arabien har en større produktion end den samlede danske kyllingeproduktion. Så det er meget. Det er store enheder, siger Stig Jørgensen, marketingchef ved Skov, til mediet. 

Firmaet i Glyngøre, som udvikler klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion har udviklet anlægget med en investering fra Innovationsfonden og sammen med forskere fra Aarhus og Københavns Universitet. Det skriver Innovationsfonden på sin hjemmeside.

- Alene i Mellemøsten har vi omkring 1.200 fjerkræfarme i drift. Så der er altså et stort marked, og mange farme, som kan få bedre klimastyring med vores teknologi, siger marketingchef i Skov A/S Stig Veis Jørgensen til Innovationsfonden.dk.

Allerede nu er der solgt omkring 3.400 eksemplarer af det nyudviklede ventilationssystem. Så inden projektet med Innovationsfonden er slut, har Skov indtil nu omsat for omkring 30 mio. kr. alene på ventilatorerne, hvor hovedparten produceres hos en underleverandør i Struer.

Salgssuccesen har været med til at booste selskabets resultat og skabe masser af job. Sidste år blev der ansat 40 medarbejdere, og tilsvarende antal ventes at komme til i år. Skov har i dag cirka 360 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094