23948sdkhjf

Stifter træder tilbage i sensorfirma

Bjørn Andersen stopper som direktør i piezospecialisten Noliac i kølvandet på til amerikansk gigant

Albert Vidiella er ny administrerende direktør for Noliac i Kvistgaard. Han overtager posten fra Bjørn Andersen, stifter og direktør i firmaet, der fremstiller piezoelektriske sensorer og komponenter.

Udskiftningen på direktørposten kommer i kølvandet på, at Noliac blev solgt til amerikanske CTS Corporation tilbage i maj i år.

Før han blev udpeget som direktør i Noliac var Albert Vidiella vice president med ansvar for udvikling og marketing. I den seneste tid var hans primære fokus på at integrere Noliac i CTS. 

- Først vil jeg gerne anerkende Bjørn for han resultatet med Noliac. Siden han grundlagde virksomheden for 20 år siden har han opbygget en succesfuld virksomhed med enestående kapabiliteter og et yderst talentfuldt og motiveret team, siger Albert Vidiella.

Han fremhæver endvidere, at Bjørn Andersen har valgt at sige ja til at være konsulent for Noliac i et år for at hjælpe i overgangsfasen.

Noliac har hovedsæde i Kvistgaard nær Helsingør samt produktion i Danmark og Tjekkiet. I Danmark er der omkring 70 ansatte og i Tjekkiet 30. Firmaet leverer sine særlige sensorer til bl.a. aerospace og forsvarsindustrierne, medico samt test og måling.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11