23948sdkhjf

Terma på indkøb hos Eltraco

Mange års samarbejde kaster ny ordre af sig til det odenseanske firma

Terma har været kunde hos Eltraco Automation gennem adskillige år. Nu har teknologivirksomheden igen investeret i produktionsudstyr fra Eltracos portefølje. Det oplyser Eltraco i sit nyhedsbrev

Det drejer sig om MY700-jetprinteren fra producenten Mycronic, en højhastigheds-jetprinter, der kan påføre både loddepasta, lim og andre dispensermaterialer med en hastighed på op til 300 dots i sekundet.

På Productronica-messen i München i november benyttede Eltraco Automations administrerende direktør Mikael Thomsen og Termas PTA-chef Steen Jepsen lejligheden til at give hånd på aftalen.

SMT-forretningen skal holde niveau
Selvom automationsdelen har fået en spand kul hos eltraco den seneste tid fylder salg af SMT-udstyr udgjorde 60-70 procent af omsætningen, var melding fra Mikael Thomsen, da Electronic Supply fik en snak med ham i forsommeren. SMT-forretningen skal blive på sit nuværende niveau, var meldingen. 

Målet er for hele forretningen er, at den samlede omsætning skal øges have et løft via vækst i automationsområdet.

Blandt andre kendte danske navne på kundelisten er Vestas, som Eltraco i januar i år leverede en reflow-ovn Electrovert OmniMAX fra Speedline til. Reflow-ovnen er i brug til produktion af styresystemer til vindmøller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11