23948sdkhjf

Ugens Grin: Julefrokost og nervesammenbrud

Få en god start på ugen med ugens skæve indslag fra redaktionen bag Electronic Supply
Følgende vittighed er indsendt af Thomas Wilken-Breinberg fra Widex .

Det er ikke altid let at gøre alle tilfredse, når man skal arrangere julefrokost! Se, hvad der skete i en mellemstor dansk virksomhed omkring juletid sidste år...

1. december

TIL ALLE ANSATTE

Det er med glæde, jeg kan oplyse, at virksomhedens årlige julefest fejres på Steakhouse Argentina den 20. december. Der vil være julepyntet, og et lille orkester kommer og spiller hyggelige julesange. Den viceadministrerende direktør kommer udklædt som julenisse og tænder juletræet. Der må gerne købes julegaver, men de må ikke koste mere end 200 kr.

Jeg ønsker jer og jeres familier en fredfyldt advent.

Tina Johansen
Personaleansvarlig


2. december

TIL ALLE ANSATTE

Det var ikke meningen, at gårsdagens melding skulle udelukke vore tyrkiske kolleger. Vi ved, at deres helligdage ikke fuldstændig svarer til vores.

Derfor vil vi fremover kalde julefesten for årsafslutningsfest. Der bliver desuden hverken juletræ eller julesange. Jeg ønsker jer og jeres familier en hyggelig stund fremover.

Tina Johansen
Personaleansvarlig


3. december

TIL ALLE ANSATTE

Efter et diskret tip fra et medlem i Anonyme Alkoholikere, der kræver et "tørt" bord, er jeg er glad for at kunne opfylde deres ønske, men vil samtidig påpege at anonymiteten bagefter ikke kan garanteres.

Desuden vil der ikke blive anledning til at give julegaver, da fagforeningen har protesteret og anført, at 200 kr. er for mange penge at bruge på dette.

Tina Johansen
Ansvarlig for personaleforskning


7. december

TIL ALLE ANSATTE

Det er lykkedes mig at få reserveret et bord langt borte fra buffeten for vores medlemmer af Vægtvogterne og et bord nær toiletterne for alle gravide. Homofile skal sidde ved siden af hinanden. Lesbiske behøver ikke sidde sammen med de homofile mænd, men får et bord for sig selv. De homofile skal selvsagt nok få en blomsterdekoration på deres bord.

Er I tilfredse nu...

Tina Johansen
Galehusansvarlig


9. december

TIL ALLE ANSATTE

Naturligvis kommer vi til at tage hensyn til ikke-rygere og forsøger at bruge et tungt gardin, som kan adskille festsalen. Alternativt vil vi placere rygerne i et telt udenfor restauranten.

Tina Johansen
Ansvarlig for personaleundertrykkelse


10. december

TIL ALLE ANSATTE

Vegetarianere! Jeg har bare ventet på at høre fra jer! Jeg er skide ligeglad, om det passer jer eller ikke, vi går på Steakhouse!!!

I må for min skyld rejse til månen den 20. december for at sidde så langt borte fra "dødsgrillen" som muligt. Nyd salatbaren og spis rå tomater!

For resten har tomater også følelser! De skriger, når man skærer i dem, jeg har selv hørt det! Der fik jeg jer!

Jeg ønsker alle en fandens jul, drik jer dødfulde og gå i koma!

Hilsen "bitchen" fra 3. sal!


14. december

TIL ALLE ANSATTE

Jeg er sikker på, jeg taler på vegne af os alle, når jeg håber, at Tina Johansen snart er i god bedring. Der vil blive sat pris på, om I hjælper til og sender mange "God bedring"-kort til psykiatrisk afdeling. Ledelsen har for øvrig bestemt, at det ikke bliver nogen fest den 20. december.

I kan i stedet holde fri den 20. december på virksomhedens regning.

Frederik Lindstrøm
Fungerende personaleansvarlig


Kender du en sjov historie eller en god vittighed?
Electronic Supply opfordrer alle læsere til at sende vittige – gerne brancherelaterede – historier og indslag til redaktionen.

Tip os via mail med ”Ugens Grin” i emnefeltet. Bliver dit bidrag udvalgt, kommer det med i mandagens nyhedsbrev sammen med dit navn og et link til din virksomhed.

Læs flere Ugens Grin
Ved julefrokosten...
Dagen derpå...
En værdifuld medarbejder?
Lønforhandlinger
En kompliceret maskinpark
Et ønskejob!
Gammel ged til middag...
Sekretæren og konen
et mener chefen, del 2
Det mener chefen, del 1
Når dovenskab betaler sig...
Den kære finanskrise...
Direktørens feriefif...
Arbejdskultur - eller mangel på samme
Fabrikshumor...
Lønforhandlinger...
Du har været erhvervsleder for længe hvis...
Ugens Grin: Du danske sommer...
Træt?
Den lille forskel på arbejdspladsen…
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063