23948sdkhjf

EOT gør klar til anden omgang

Danmarks nyeste elektronikmesse, EOT - Electronics of Tomorrow, vender tilbage i foråret 2019. Det samme gør flere af udstillerne

Ingeniører, udviklingsfolk, teknikere, maskinbyggere og andre med relation til teknologi- og elektronikbranchen kan allerede nu sætte kryds i kalenderen i foråret 2019. Branchens nye fagmesse EOT - Electronics of Tomorrow har netop fået fastlagt terminen for næste event, der finder sted 7.-9. maj 2019. 

- Vi glæder os over de mange positive tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende, og ser allerede nu frem til at udvikle EOT sammen med branchen, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, der danner ramme om elektronikmessen. 

Udstillerne melder sig klar igen
Elektronikleverandøren Core-Emt er en af de virksomheder, der allerede nu har tilkendegivet, at de deltager på EOT igen i 2019. Denne gang bliver det dog med en endnu større stand: 

- I efteråret skulle vi lige have en føling med, om EOT havde plads til os som maskinleverandør. Det var der i dén grad, og derfor vender vi tilbage i 2019 med en endnu større stand og med langt flere maskiner, fortæller Steen V. Haugbølle, administrerende direktør i Core-Emt. 

Hos GPV International hersker der heller ingen tvivl om, at de er med igen i 2019.

EOT - EOT - Electronics og Tomorrow

EOT - Electronics og Tomorrow arrangeres af MCH i samarbejde med branchen og organisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital.

I alt 1.497 gæster var forbi første udgave af EOT i 2017.

 

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11