23948sdkhjf

TC Group vinder markedsandele

Den århusianske producent af audioprodukter fik atter sorte tal på bundlinjen i 2009/2010.
- Året har været præget af den fortsatte globale økonomiske afmatning, men stabiliseret med en stigende omsætning i regnskabsårets fjerde kvartal sammenlignet med året før, skriver TC Group i sit årsregnskab.

Det betød en mindre fremgang i omsætningen på 12,6 mio. kr. til 509,1 mio. kr., og på bundlinjen blev sidste års underskud før skat på 6,3 mio. kr. forvandlet til et plus på 20,3 mio. kr. Antallet af medarbejdere blev reduceret med 35 til 348.

Forventer fremgang i 2011
- Efterspørgslen i de markeder selskabet er aktive i, har også i indeværende år oplevet en nedgang. Gruppens mindre fremgang i omsætningen er således sket ved fortsat at vinde markedsandele, skriver TC Group.

Virksomhedens ledelse betegner resultatet som tilfredsstillende under de gældende markedsvilkår. I 2010/2011 forventer man til gengæld yderligere fremgang.

- Med forudsætningen, at den økonomiske afmatning er stabiliseret og med fastholdelse af den reducerede omkostningsstruktur, er forventningerne, at gruppen yderligere vil forbedre indtjeningen og dermed realisere et stigende overskud for det kommende regnskabsår, skriver TC Group.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.829