23948sdkhjf

BB Electronics tilslutter sig FNs Global Compact

Elektronikvirksomheden øger hermed ambitionsniveauet for arbejdet med bæredygtig virksomhedsdrift.
- Vi har i flere år arbejdet med social ansvarlighed understøttet af en række ISO-certificeringer, men med tilslutningen til Global Compact bliver vores arbejde mere synligt og får større troværdighed, vurderer Knud Andersen, der er administrerende direktør for BB Electronics.

- Synlighed og troværdighed er vigtige parametre i arbejdet med CSR, hvilket vi især mærker fra vores kunder, som i stigende grad stiller krav til os om social ansvarlighed. Og med vores datterselskab i Kina mærker vi også behovet for at sikre, at vi har styr på alle led af vores produktion, forklarer Knud Andersen.

Har udarbejdet CSR-politik
FN Global Compact er baseret på internationale konventioner inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse og antikorruption, og består af 10 principper for samfundsmæssig ansvarlighed. Alle virksomheder, der tilslutter sig Global Compact, forpligter sig til at støtte og arbejde for disse principper.

- Samtidig med at vi tilslutter os Global Compact, har vi udarbejdet en politik, som udstikker principperne for BB Electronics A/S’ samfundsansvar, vores fokusområder samt overordnede målsætninger med CSR-arbejdet. Med CSR-politikken og tilslutningen forpligter vi os til at fortsætte med at udvikle vores arbejde inden for social ansvarlighed, hvilket er i fin overensstemmelse med den måde, vi driver forretning på, forklarer Knud Andersen.

FN’s Global Compact henvender sig til både store og små virksomheder. På nuværende tidspunkt har mere end 8.000 virksomheder tilsluttet sig fordelt på 130 lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081