23948sdkhjf

Terma i nyt strategisk samarbejde

Elektronikproducenten har underskrevet en samarbejdsaftale med indiske Bharat Electronics Limited.
Underskrivelsen af det såkaldte Memorandum of Agreement blev overværet af udenrigsminister Lene Espersen, der er i Indien i denne uge for at diskutere bilateralt samarbejde mellem de to nationer.

Aftalen sætter rammerne for nuværende og fremtidigt samarbejde mellem de to virksomheder. Mere konkret vil de to samarbejde om maritim radarteknologi og selvbeskyttelsessystemer til fly.

Ikke begrænset til Indien
- Denne alliance er meget strategisk, og BEL ser frem til at arbejde tæt sammen med Terma. Dette partnerskab vil være gensidigt fordelagtigt og berigende. BEL kan hjælpe Terma med at imødekomme sine modkøbsforpligtelser i nogle store, fremtidige projekter, siger Mr. G. D. Gupta, executive director for BEL.

- Denne vigtige aftale er ikke begrænset til det indiske marked, men inkluderer også muligheder på andre markeder af fælles interesse og for sourcing-arbejde fra BEL til Termas eksisterende forretning, siger corporate vice president hos Terma, Jørn Levy Rasmussen.

I Indien ser Terma blandt andet muligheder for virksomhedens radarer til brug på kysten og på havet. Derudover forventer Terma også at blive en del af Lockheed Martins Medium Multi-Role Combat Aircraft, hvor man vil levere flyenes selvbeskyttelsessystemer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081