23948sdkhjf

Data Respons hjælper krigsramte børn

Elektronikvirksomheden Data Respons med domicil i Herlev og Århus er i gang med at samle gamle mobiltelefoner ind for at hjælpe krigsramte børn til et bedre liv.
Data Respons’ it-afdelinger i Norge, Sverige og Danmark er gået sammen med den verdensomspændende virksomhed Anovo Nordic AB, med hovedkontor i Sverige, om at indsamle og genbruge gamle mobiltelefoner. Anovo har specialiseret sig i reparationer og logistiktjenester i forbindelse med telekom, it og forbrugerelektronik, i overensstemmelse med forskrifterne i miljøcertificeringen ISO 14001:2004.

For hver donation modtager Data Respons mellem 50 og 100 kr., og koncernen donerer hele summen til organisationen ”On Own Feet”, som de har haft en tæt relation til siden 2001.

On Own Feet
Er en humanitær organisation, som har til formål at hjælpe børn i krigsramte lande. Donationerne fra Data Respons er i årenes løb blandt andet gået til opbygning og forsyning af rent vand til skoler samt forsyning af lægeudstyr til jordmødre og læger i Afghanistan. Reparationer af svømmebassiner til børnepsykiatriske hospitaler samt udstyr til svagt seende og blinde børn i Tjekkiet. Medicinforsyninger og skolegang til 52 aids- og hiv-positive børn i Thailand og Cambodja.

Organisationen blev oprettet af Bela Gran Jensen i 1989 i forbindelse med jerntæppets fald i det tidligere Østeuropa. Hun er født i det tidligere Tjekkoslovakiet i 1943, og har boet i Norge siden 1968.

I perioden 8/12 2010 til 12/1 2011 kan du aflevere din telefon på Data Respons’ kontorer i Herlev og Århus. Alle informationer på mobiltelefonen og på memory cards slettes naturligvis af Anovo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079