23948sdkhjf

Beijer Electronics på opkøb

Den svenske koncern har købt datakommunikations-virksomheden Korenix.
Beijer Electronics overtager i alt 92 % af aktierne i taiwanske Korenix Technology, og aftalen ventes at være endeligt på plads i løbet af første kvartal 2011.

Tidligere i år opkøbte Beijer Electronics en mindre aktiepost i Korenix. Et samarbejde blev etableret mellem Korenix og Beijer-datteren Westermo, og det samarbejde er faldet så godt ud, at svenskerne har valgt at købe hele virksomheden.

Vil være verdensledende aktør
- Vi ser et stort potentiale i det industrielle datakommuniaktions-marked, hvor Beijer Electronics vil være en verdensledende aktør. Westermos og Korenix’ samlede udbud vil blive et af de stærkeste på markedet, siger Beijers koncernchef Fredrik Jönsson.

Korenix er et hurtigt voksende selskab, som ventes at omsætte for ca. 50 mio. kr. i år, hvilket er en stigning på 57 %. Virksomheden har ca. 70 ansatte og hovedkontor i Taipei, Taiwan.

Beijer Electronics har betalt 68 mio. kr. for aktierne, og opkøbet er en del af koncernens strategiske vækstplan i Asien og inden for forretningsområdet Industrial Data Communication.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125