23948sdkhjf

Telematikproducent køber danske Fleetfinder

Abax køber den danske specialist i flådestyring og GPS-tracking, det første siden selskabet selv blev overtaget af en kapitalfond

Telematikproducenten Abax køber den danske virksomhed Fleetfinder, der gør sig inden for GPS-teknologi til flådestyring.

Med opkøbet næsten fordobler Abax kundeantallet i Danmark. Over 7.000 kunder bliver føjet til den eksisterende portefølje, og det totale antal af køretøjer i verden med Abax’ teknologi kommer op på 220.000. 

I Danmark betyder det også flere afdelinger flere steder i landet.

- Opkøbet af Fleetfinder er en del af en meget vigtig strategisk beslutning hos Abax, hvor vi gerne vil styrke vores markedsposition i Norden yderligere. Den store konsolidering, vi ser på de europæiske markeder, vil fortsætte, og her vil Abax være på forkant med den udvikling, siger Pam Singh, administrerende direktør for Abax Danmark.

Viden og medarbejdere følger med
Både kundeporteføljen og 18 års erfaring følger med over i Abax-regi. Således flytter administrerende direktør Morten Callesen sammen med fem medarbejdere til selskabets danske afdeling. Samtidig har Morten Callesen valgt at reinvestere i Abax Group.

- For os er det en vigtig faktor, at Morten Callesen bliver en central del af fremtidens Abax. Vi kan nyde godt af hans enorme erfaring og innovative tilgang inden for telematik, og han vil fremadrette arbejde tæt sammen med vores danske team, siger Pam Singh.

Opkøbet er Abax’ ottende siden 2014, og det første siden selskabet blev opkøbt af investeringsselskabet Investcorp i juni 2017 for 1.8 mia. norske kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079