23948sdkhjf

Terma styrker fokus på anti-korruption

Eksportrådet samarbejder med den danske teknologivirksomhed om en ny screeningsproces af virksomhedens globale repræsentanter

Teknologi- og forsvarsvirksomhed Terma udvikler sikkerhedsteknologiske løsninger, agerer på et globalt plan og har anti-korruption som en del af sin virksomhedsetik. Derudover opererer virksomheden med en grundig screeningsproces af alle sine repræsentanter.

- Som globalt orienteret virksomhed i forsvars- og sikkerhedsindustrien er bekæmpelse af korruption højt placeret hos Terma. Vi har i mange år haft en Code of Conduct, og en klar nul-tolerance politik på området, forklarer Jørn Henrik Levy Rasmussen, Senior Vice President hos Terma.

- Vi har et fantastisk godt samarbejde med Udenrigsministeriet og Eksportrådet, hvorfor det har været helt naturligt at anvende dem til at gennemføre due diligence af vores internationale eksterne marketingkonsulenter. Et mål, som vi har fastsat i vores årsrapport, og som vi nu har realiseret, tilføjer han.

Eksportrådet hjælper danske virksomheder
Lina Gandløse Hansen, Generalkonsul i München og key account manager på samarbejdet mellem Terma og Eksportrådet, forklarer, at samarbejdet er et godt eksempel, hvordan Eksportrådet assisterer danske virksomheder på eksportmarkederne.

- Aftalen mellem Eksportrådet og Terma er af bred karakter og har blandt andet indholdt en udvidet due diligence-screeningsproces af Termas lokale samarbejdspartnere. Konkret assisterer Eksportrådets medarbejdere Terma rundt omkring i verden med denne proces, siger hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094