23948sdkhjf

Gang i nyansættelserne hos DIS

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden er i en rivende udvikling og ansatte i løbet af 2017 167 nye medarbejdere

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS, der i disse år oplever en kraftig udvikling, ansatte i løbet af 2017 167 nye medarbejdere. Det er særligt på hovedkontoret i Stilling ved Århus og i den polske afdeling i Krakow, at virksomheden har budt velkommen til de mange nye medarbejdere, men også afdelingerne i Aalborg, Esbjerg og København samt afdelingerne i Tyskland og USA har oprustet med nye kompetencer inden for alle industrielle ingeniørdiscipliner.

I november åbnede ingeniørvirksomheden en ny afdeling i Kolding, og uden for landets grænser åbnede DIS i foråret endnu en afdeling i USA i Orlando, og i december indtog virksomheden det spanske marked og åbnede en ny afdeling i Barcelona.

- De seneste år er vi vækstet kraftigt i vores forskellige aktiviteter både i Danmark og i udlandet. Vi har haft held med at tiltrække kompetente medarbejdere, hvor vi alene i Polen har ansat 45 nye kolleger, så vi fortsat kan fastholde og udvikle den høje kvalitet, vores kunder efterspørger, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079