23948sdkhjf

Millioner til sensorer, robotter og droner

Markedsmodningsfonden har udpeget 20 projekter til medfinansiering på over 46 millioner

Der er 13 digitale løsninger blandt de 20 støttede projekter, der har fået del af de 46,4 mio. kr. fra Markedsmodningsfonden.

En af løsningerne, Spiromagic Doctor, teste og tilpasser en nyudviklet sensor til måling af lungefunktionen.  En anden gør brug af 3D-scanning og robotteknologi til at automatisere en del af forarbejdningen i svinesektoren, som i dag er en arbejdstung proces.

Fonden støtter også flere projekter inden for medico-området, bl.a. et projekt, der skal hjælpe folk til at overleve hjertestop.

- Markedsmodningsfondens bestyrelse har i denne omgang valgt at støtte 20 projekter, som henvender sig til en række forskellige markeder. Fonden gør det muligt for virksomhederne at teste og tilpasse deres produkter og løsninger efter markedets behov, så løsningernes vækstpotentiale kan indfries, siger formand for Markedsmodningsfonden, Carsten With Thygesen.

Markedsmodningsfondens næste ansøgningsrunde er i foråret 2018. Datoerne for den kommende ansøgningsrunde forventes offentliggjort til januar. 

Se listen over de 20 støttede projekter

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093