23948sdkhjf

Synflex og Johnson Technica går sammen

Johnson Technica er fra den 1. januar 2011 blevet overtaget af Synflex. Sammenlægningen sker, fordi begge firmaer ønsker at skabe en bredere funderet profil som leverandør til den elektrotekniske branche.
Al personale fra Johnson Technica følger med ind i Synflex, og deres roller bliver fortsat at vejlede og rådgive kunderne, så både nye og gamle kunder får glæde af deres ekspertise.

– Vi er glade for at få et firma og dets personale som Johnson Technica ind i Synflex. Vi har længe gerne villet styrke vores profil på området, og det gør vi i høj grad med den viden og kompetencer, der følger med købet af Johnson Technica, siger Per Larsen, Synflex.

Flytter sammen i Værløse
– Jeg glæder mig til at blive en del af ”Synflex-holdet”, oplyser nu tidligere ejer af Johnson Technica Kenneth Johnson

– Synflex var/er stærkere på områder, vi ikke var, men omvendt var vi nok stærkere på andre forretningsområder. Dette slår vi nu sammen og bliver derfor sammen en stærk og dynamisk duo. Det bliver også spændende at kunne sparre med nye kolleger, og det bliver dejligt at få en større organisation med et godt service– og salgsapparat i ryggen, uddyber han.

Den fysiske sammenlægning af de to firmaer sker så hurtigt som muligt, hvor Johnson Technica flytter ind i Synflex’ lokaler på Lejrvej 3 i Værløse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078