23948sdkhjf

SerEnergy holder fast i praktikanter

I august startede fem maskinmesterstuderende fra MARTEC i praktik ved nordjyske SerEnergy. Siden har de fået indsigt i methanolbrændselscelleteknologi, som virksomheden arbejder med. Torsdag den 18. januar modtog holdet deres eksamensbeviser.

Nu tilknytter SerEnergy flere af de forhenværende praktikanter i den kommercielle afdeling.

- For os er praktikker en fantastisk god måde at møde nye talenter på og afprøve deres potentiale. Vi har en god tradition for at ansætte tidligere praktikanter, og det at vi kender hinanden har stor betydning i forhold til at komme godt i gang med jobbet. Og så giver det os selvfølgelig den fordel, at vi kan få fingrene i de nogle virkelig gode talenter, inden andre virksomheder snupper dem, fortæller administrerende direktør Anders Korsgaard.

De fem tidligere praktikanter fra MARTEC har været en del af SerEnergys praktikprogram, der i efteråret 2017 bestod af 11 studerende fra forskellige studieretninger. Studerende fra University College Nordjylland og Aalborg Universitet har også været en del af praktikprogrammet inden for forretningsudvikling, marketing og softwareudvikling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078