23948sdkhjf

Mermaid overtager norsk selskab

Mermaid Technology har indgået aftale om overtagelse af alle aktier i norske Headline TV AS og danske Headline TV ApS pr. 1. januar 2011.
Med opkøbet forstærker Mermaid dels sin position i Skandinavien, men får samtidig en indgang til det øvrige Europa, da Headline TV har partneraftaler, der servicerer mere end 2.700 licenser i henholdsvis Schweiz, Tyskland og Østrig.

Mermaid vil samle selskabets norske aktiviteter i Headline TV AS, og der vil således ikke være ændringer i forhold til dets nuværende kunder mv.

Køber bliver aktionær i Mermaid
- Headline TV er en af pionererne indenfor digital skiltning og besidder således en væsentlig viden og ressource, der vil gavne Mermaid i bestræbelserne på at blive Nordeuropas største leverandør af digital skiltning, skriver Mermaid i en meddelelse til First North.

Headline TV havde på overtagelsesdagen en egenkapital på 1,5 mio. kr., omsatte i 2010 for ca. 5 mio. kr., og har et forventet EBIT-resultat i 2010 på ca. 0 kr.

Købesummen for HeadlineTV er fastsat til 4,17 mio. kr., og erlægges i aktier i Mermaid. Headline TV’s majoritetsaktionær CEMB ApS og de øvrige aktionærer, som er ansat i selskabet, fortsætter som aktionærer i Mermaid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079