23948sdkhjf

Britisk ambassadør byder DIS velkommen til England

Dansk IngeniørService åbner to nye kontorer i England og bydes velkommen til landet af den britiske ambassadør Dominic Schroeder

Den 1. februar rykkede ingeniør- og udviklingsvirksomheden Dansk IngeniørService ind i England og åbnede i den forbindelse to nye kontorer i henholdsvis London og i den nordligere kystby Lowestoft. Det skriver DIS i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os til de nye udfordringer, der ligger og venter i England. Hos DIS tror vi på, at en organisation kun forbliver skarp og konkurrencedygtig, hvis den konstant er i bevægelse, og på den måde kan vi hurtigere tilpasse os en ny situation. Mange af vores kunder er internationale virksomheder, som forventer internationale samarbejdspartnere, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

I forbindelse med etableringen i England fik DIS’ hovedkontor i Stilling besøg af den britiske ambassadør Dominic Schroeder, som glæder sig over det potentiale, DIS ser i landet.

Storbritannien er verdens største havmøllemarked med flere end 5.000 havvindmøller i 2025, og vind vil i starten være et af de primære fokusområder for DIS.

- England er et stort marked for aktører inden for land- og havmøller, hvilket passer godt til DIS. Et af vores primære forretningsområder er vedvarende energi, og vi vil kunne udnytte den viden, vi har om vedvarende energi og hjælpe vores kunder med blandt andet at optimere vedligehold og drift heraf, siger Michael Gadeberg.

Ud over at etablere nyt selskab i England etablerede ingeniør- og udviklingsvirksomheden for en måned siden selskab i Spanien og har nu 17 kontorer på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187