23948sdkhjf

Nordjysk robot-virksomhed på nye hænder

InMoTx har indgået aftale om salg af virksomheden til Adept Technology, Inc.
Aftalen betyder, at unge InMoTX i fremtiden bliver en stærk leverandør af teknologi til automatisering af det globale fødevaremarked.

Frederikshavn-virksomheden startede sine leverancer til fødevareindustrien i 2006 og har nu i flere år samarbejdet med den globale leverandør Adept Technology, Inc. i forhold til nye teknologier, markeder og virksomhedskultur.

Mulighed for acceleret vækst
Adept Technology, Inc. er global leverandør af intelligente vision-guidede robotter og autonome mobile løsninger. Selskabet er grundlagt i 1983, og i dag er Adept Technology den største USA-baserede producent af industrielle og mobile robotter.

Adept har et stærkt brand på alle sine markeder, en verdensomspændende forsyningskæde og salgsressourcer, og InMoTx´s kan bidrage med innovative modulbyggede produkter og en unik gribeteknologi, hvilket ifølge det nye partnerskab vil muliggøre en accelereret vækst.

Det sammenlagte selskab vil på den måde kunne fremskynde fødevarebranchens ønske om at nedbringe antallet af menneskelig arbejdskraft, og i stedet indsætte Robotic Workforce til ilægning og pakning af fødevarer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062