23948sdkhjf

Tæt på for industrikæmpers universitets-investering

I starten af marts bliver planerne for rugekassen for fremtidens ingeniører, Center for Industriel Elektronik i Sønderborg, præsenteret for offentligheden

Center for Industriel Elektronik (CIE) blev sidste sommer præsenteret som et banebrydende offentligt-privat samarbejde. Nye ingeniøruddannelser på elektronikområdet og laboratoriefaciliteter til fordel for virksomheder og regionen er ambitionen. 

Til april tager man fat på byggeriet, der placeres i forbindelse med Alsion i Sønderborg, men allerede den 2. marts bliver planerne præsenteret. Det skriver JydskeVestkysten.

Der bliver ifølge avisen tale om et byggeri på cirka 3.300 kvadratmeter fordelt på fem plan. Her skal indrettes laboratorier, værksteder og projektrum. 

Danfoss, Linak, Syddansk Universitet, Region Syddanmark og Sønderborg Kommune står bag med hver 35 mio. kr. - sammenlagt 175 mio. kr. – i projektet. 

Centret skal stå færdig til indflytning i sommeren 2019 med optag af de første studerende samme tid. 

Det officielle mål var ved præsentationen af projektet, at der skal være tilknyttet en internationalt anerkendt forskergruppe på over 30 medarbejdere i 2025.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175