23948sdkhjf

Nu vil Motorola Danmark se fremad

Opsplitningen af den amerikanske koncern har også påvirket den danske afdeling. Den danske direktør glæder sig dog over, at det nu er gennemført.
Ved indgangen til 2011 blev Motorola opsplittet i to nye selskaber; Motorola Mobility og Motorola Solutions. Dermed ser det ud til, at lange tiders tovtrækkeri omsider kan blive afløst af mere ro i den amerikanske koncern.

I Danmark er Motorola nu kun aktiv inden for Solutions-området. Koncernens afdeling i Glostrup har ca. 300 ansatte, og her glæder administrerende direktør Jens Kristiansen sig over, at opsplitningen nu er en realitet.

Vækst inden for tetra-teknologi
- Det har været en kæmpe forandringsproces, og det har fyldt meget i Motorola. Nu er vi nået dertil, hvor vi kan se fremad og se på, hvad vi skal investere i, siger Jens Kristiansen til Computerworld.

I Danmark fylder især tetra-radiosystemer meget, og blandt de fremmeste opgaver lige nu er udviklingen af Danmarks kommende beredskabsnet, SINE.

Den danske afdeling arbejder også med tetra-projekter i resten af verden, og her forventer Jens Kristiansen især vækst uden for Vesteuropa. Blandt andet skal Motorola, med den danske afdeling i spidsen, levere nye tetra-systemer til Kina, Hong Kong og Sydkorea.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.125