23948sdkhjf

Ledelse på jysk

Nye direktører betyder som regel nye ledelsesmetoder, og tit skaber det usikkerhed blandt medarbejderne, når der skiftes ud i toppen.

Scanvaegt er ingen undtagelse, og derfor har administrerende direktør Jan Elgaard og viceadministrerende direktør Jan Deding lagt vægt på stor åbenhed i deres ledelse af virksomheden, siden de tiltrådte i maj 2017.

- Jan og jeg har udviklet et ”ledelse på jysk”-koncept. Vi har brugt masser af tid på at lave et værktøj, som vi mener passer til opgaven, fortæller Jan Elgaard.

Det indebærer blandt andet en høj grad af gennemsigtighed i virksomhedens performance, og alle medarbejdere kan hele tiden følge med i, hvor meget der bliver solgt, og hvor det ligger i forhold til den aktuelle målsætning.

- Hver måned laver vi også en månedsrapport, så alle ledere ved, hvor vi er henne med vores forskellige projekter, fortæller Jan Elgaard, og fortsætter:

- Så har vi hver måned en session med alle medarbejdere, hvor vi fylder kantinen op, og resten af vores medarbejdere rundt omkring i verden er med på Skype. Her får de mulighed for at stille spørgsmål på rigtig Højlunds Forsamlingshus-maner.

Hele meningen er selvfølgelig dels at sikre, at alle medarbejderne er med på virksomhedens målsætninger og dels at få dem til at tage ejerskab over strategien.

Og på spørgsmålet om, hvordan medarbejderne har taget imod tiltagene, svarer Jan Elgaard:

- De har taget godt imod det!

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094