23948sdkhjf

B&O puster gør-det-selv liv i klassiske højttalere

Samarbejde med schweizisk teknologiselskab om hardware, der gør B&Os gamle højttalere trådløse

I snart hundrede år har Bang & Olufsen produceret højttalere og højttalersystemer. Nu giver virksomheden folk mulighed for at puste nyt liv i de klassiske produkter ved hjælp af ny open source-teknologi. 

Produktet hedder Beocreate 4 Channel Amplifier og er produceret sammen med det schweiziske teknologiselskab HiFiBerry. Kort fortalt er der tale om et stykke hardware, som kan installeres i gamle højttalere, så de kan fungere trådløst. 

Det er første gang, at Bang & Olufsen er med til at tilbyde et gør-det-selv produkt til kunder. 

Gamle højttalere skal ud af pulterkammeret
Ifølge Anders Buchmann, der har titel af chief intrapreneur hos Bang & Olufsen, kan virksomheden nu sikre en endnu længere levetid for porteføljen af klassiske produkter takket være den nye teknologi. 

- Hos Bang & Olufsen er vi kendt for vores design, lyd og gode håndværk – dyder, der aldrig går af mode. Og det repræsenterer vores højttalere fra 70erne og 80erne i lige så høj grad som vores nuværende produkt-portefølje, siger Anders Buchmann og fortsætter: 

- Men den hastige teknologiske udvikling har gjort, at mange vintagehøjttalere er blevet gemt væk og ikke bliver brugt – eller endda er blevet smidt væk. Det ønskede vi at ændre på, og det her initiativ handler om at lade vores kunder få mulighed for selv at give nyt liv til de her produkter ved at udstyre dem med moderne funktioner. 

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14