23948sdkhjf

Ny topchef hos Ibsen Photonics

Henrik Skov Andersen starter den 1. februar som administrerende direktør for Ibsen Photonics.
Den nuværende direktør, Torben Jacobsen, annoncerede allerede for tre år siden, at han ville stoppe som daglig leder af Ibsen Photonics i foråret 2011, hvor han bliver 65. Herefter vil han fokusere på bestyrelsesarbejde og have mere fritid.

- Vi har fundet en perfekt løsning i forbindelse med generationsskiftet. Torben Jacobsen har sammen med medarbejderne over de seneste år med stor succes forvandlet Ibsen fra et enstrenget firma til at være en anerkendt leverandør af optiske komponenter og spectrometer-moduler til mange forskellige markeder. Vi er nu klar til stærk vækst i de kommende år, og Henrik Skov Andersen er en perfekt direktør til at skabe denne vækst sammen med medarbejderne, siger Kim Vejlby Hansen, bestyrelsesformand for Ibsen Photonics.

Træder ind i bestyrelsen
I de kommende to-tre måneder vil Henrik Skov Andersen og Torben Jacobsen samarbejde for at sikre et glidende direktørskifte. Herefter vil Torben Jacobsen træde ind i Ibsens bestyrelse.

Henrik Skov Andersen kommer fra en stilling som CEO for Netgroup Holding. Han har tidligere haft ledende stillinger hos Coloplast, Scandinavian Mobility og Timken samt været konsulent for McKinsey. Han har en kandidatgrad fra DTU og en MBA fra Insead.

- Jeg er imponeret over den solide internationale kundeportfolio, Ibsen Photonics har været i stand til at opbygge med en lokal solid base for vækst, der bygger på den rigtige kombination af innovation, kvalitet og kundefokus. Jeg ser frem til at lede den videre udvikling af Ibsen Photonics, siger Henrik Skov Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079