23948sdkhjf

Efter års tilløb - Oticon Medical klar med ren dansk enhed

William Demant-divisionen følger op på

Vi skal tilbage til 2013, hvor William Demant købte franske Neurolec, for at finde koncernens entre på markedet for cochlear-implantater. Nu er Oticon Medical, William Demant Holdings kirurgiske division, så klar med et rent danskudviklet produkt på feltet, med de sidste godkendelser i hus.

Det skriver Ritzau/Finans ifølge npinvestor.dk.

- Cochlear-implantater er utroligt avanceret teknologi og ingeniørvidenskab. Sidste år lancerede vi det første danske implantat til et cochlear-system, og nu kan jeg stolt konstatere, at vi står klar med Neuro 2 - den første processor udviklet af en dansk virksomhed, siger administrerende direktør for Oticon Medical, Jes Olsen, ifølge mediet. 

Cochlear-implantater bruges af folk som er døve eller har nedsat hørelse, og hvor et høreapparater ikke er nok til at kompensere for høretabet. Brugeren får indopereret et implantat, der kan sende lyd til øresneglen via en elektrode. Systemets lydprocessor, der placeres bag brugerens øret, opfanger lyd og sender så et digitalt signal til implentatet og derfra til brugerens øresnegl.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078