23948sdkhjf

Nu vil GN have sine polske milliarder

Datterselskabet DPTG igangsætter nu også tvangsfuldbyrdelse af kendelsen mod det polske teleselskab TPSA i Storbritannien.
DPTG har nu også igangsat en tvangsfuldbyrdelsesproces mod TPSA i Storbritannien og har modtaget en foreløbig kendelse om tvangsfuldbyrdelse fra High Court of Justice, Queen´s Bench Division i Storbritannien.

Allerede i november 2010 igangsatte DPTG en tvangsfuldbyrdelse i Polen og Holland. Det er en del af flere initiativer i selskabets indsats for at inddrive de 2,9 mia. kr., som DPTG den 3. september 2010 blev tildelt i erstatning i en voldgiftssag mod polakkerne.

På trods af, at kendelsen er endelig og juridisk bindende, har TPSA ikke indbetalt det skyldige beløb inden for den fastsatte frist på 14 dage.

- Det er en overtrædelse af såvel aftalen mellem de to parter som af voldgiftsrettens afgørelse, at TPSA ikke efterlever voldgiftsrettens afgørelse fra den 3. september. Ved at undlade at betale i overensstemmelse med voldgiftsrettens afgørelse påfører TPSA sig selv og sine aktionærer yderligere omkostninger, nærmere betegnet omkring en halv million danske kroner om dagen i renter, skriver GN Store Nord i en fondsbørsmeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095